Cita amb la història

Tot preparat per a la cita de demà. Després d’una temporada en què han anat per darrera i depenien d’altres resultats per poder optar al campionat de lliga, la victòria del passat cap de setmana al camp de l’Independiente juntament amb la travelada a casa de l’Ath. Marratxí, que va empatar a 1 gol amb el Santa Ponça, fan que l’equip femení del club estigui a un partit de proclamar-se campiones de lliga, tot depen d’elles, si guanyen, ja no necessiten cap altre resultat, depenen d’elles mateixes per ser campiones de lliga i aconseguir un històric ascens a la Segona Divisió del futbol femení a nivel estatal.

Sense cap dubte, una cita amb la història, a la que cap afeccionat, seguidor, simpatitzant o membre del club i el seu entorn es pot perdre. Les fèmines, després de no deixar-hi de creure en tota la temporada, estan a 90 minuts de fer història.

El partit será diumenge, 13 de març, a partir de les 12 hores. Elles segur que ho donaran tot, només falta que omplim Ses Comes per animar-les i donar-li l’empenta que necessiten.

Share This:

Comenta aquesta notícia

comentaris